Werkwijze

Peter Nellen keukens is een eerlijk en vertrouwd adres voor iedereen die een kwaliteitskeuken zoekt. Met onze jarenlange ervaring ontwerpen we zorgvuldig met u een droomkeuken voor elk budget. Onderhandelen is bij ons dus niet nodig. Zoveel mensen, zoveel wensen. Dat geldt zeker als het om een nieuwe keuken gaat. Onze keukenadviseurs geven een eerlijk en kundig advies over materialen, apparatuur, prijsstelling en een mooi en functioneel keukenontwerp.

Wij bieden naast nieuwe keukens ook de mogelijkheid tot renovatie van bestaande keukens.

“Een nieuw aanrechtblad, kastdeurtjes in een andere kleur, moderne verlichting of een design kraan doen wonderen. We halen bovenkasten weg of plaatsen een kookeiland voor een moderne uitstraling.

Natuurlijk vervangen we ook apparatuur of plaatsen we nieuwe extra apparaten.

Veel hangt af van de juiste ideeën, materiaalkeuze en indeling. Net als bij een nieuwe keuken, krijgen klanten bij een renovatiekeuken een 3D ontwerp en een uitgebreide vrijblijvende offerte. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent.

Voor keukenideeën, vragen of een eerste indruk bent u tijdens openingstijden van harte welkom in onze showroom. Wilt u ons uitgebreid spreken voor bijvoorbeeld een keukenadvies of vrijblijvende offerte? Maak dan een afspraak, ook buiten openingstijden mogelijk.

Contact

De Hulst 9a
5807 EW Oostrum
Tel. 0478-56 93 28
info@peternellenkeukens.nl

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 tot 17:30 uur
Zaterdag: 10:00 tot 16:00 uur
Lunchpauze: 12.30 tot 13.00 uur